Sebarang berita yang ingin anda salurkan sila hubungi kami disini Segala hakmilik penulisan disini tidak boleh dicopypaste tanpa izin pemilik blog kecuali dinyatakan sumbernya.

Gosiper says

Ini ialah belog gosip yang luar biasa..

Monday, September 19, 2011

Najib dan Rosmah kini celebriti terkenal?


Semalam Najib Razak dan Rosmah Mansur membuat kejutan yang telah dirancang terlebih dulu bersama krew2 yang terlibat dalam konsert #suarakami untuk melakonkan kejutan bagi membuat kejutan kepada anak2 muda yang hadir di konsert tersebut.

Diberitahu bahawa ramai yang gembira dengan sikap keterbukaan Najib Razak dan Rosmah Mansur yang sudi menolong membantu anak muda bagi menghadiri konsert neh.  Berikut gambar di atas ialah antara aksi menarik Najib Razak dan Rosmah Mansur yang sempat dirakam penonton konsert #suarakami pada malam semalam.

Cuba tengok Rosmah Mansur tue.. agak2 dia pandang apa yer? Microfone kot.. pengacara aznil nawawi lembab larh. Lambat dapat mesej. Takan tak tahu yang Rosmah Mansur pandai menyanyi? Hahaha..

Jom Gosip Sampai Kiamat

2 comments:

pro said...

dah lama dah terkenal mereka berdua ni.

OmG:! Sapa la nak yang cium perempuan ni?

GIla!! [gambar] doktor rogol pesakit yang tidak sedarkan diri

Cara Paling Pelik Perempuan Ini Meraikan HariJadi

horahora said...

OMG!!! tubuh sasa berbaju ungu tak tutup aurat tu ialah bik mama ke? memang big momma la..

Post a Comment

Jika saya ada buat kesalahan kepada anda samada secara langsung mahupun tidak langsung, kesalahan dalam fakta menerusi apa2 artikel, sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com supaya saya dapat betulkan segera apa2 kesalahan yang telah saya lakukan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...