Sebarang berita yang ingin anda salurkan sila hubungi kami disini Segala hakmilik penulisan disini tidak boleh dicopypaste tanpa izin pemilik blog kecuali dinyatakan sumbernya.

Gosiper says

Ini ialah belog gosip yang luar biasa..

Monday, January 16, 2012

Ali XPDC Pun Berhijrah kerna Ustaz Azhar Idrus?


Mungkin salah seorang dari pendengar tetap majlis2 ilmu yang disampaikan oleh ustaz tersohor iaitu Ustaz Azhar Idrus. Namun, andai benar bagai yang dikata, ini satu perubahan yang sangat positif dan baik. Semoga dengan dorongan dari ustaz, Ali XPDC boleh bertambah baik dari sehari ke sehari.

Namun, bersedia lah ye. Mungkin ada pihak2 yang kurang senang dengan perubahan positif dari anda. Ambil ia sebagai iktibar dan teladan. Jangan melatah dengan komen2 yang negatif. Itu lumrah kehidupan asalkan kita tahu dan percaya jalan yang kita pilih neh ialah jalan yang boleh menuju kepada keredhaan Allah swt. 

Untuk ali, tahniah, andai benar. Ini mungkin bermakna satu lagi perubahan positif dari artis malaysia. 

Jom Gosip Sampai Kiamat

2 comments:

Anonymous said...

Allah yang memberi hidayah kpd dia.. ustaz hanya membimbing dan berdakwah.. berhati-hati dgn title anda kerana ia boleh mengubah persepsi pemahaman orang.. kita takmau mencipta 'human worshipping'.. kita juga perlu berdakwah dan menyampaikan, dan kita sbg bloggers mampu menyampaikan yang terbaik utk akidah umat Islam, inshaAllah.. perlu ditekankan lebih kepada sifat2 Allah yang maha pemberi

Anonymous said...

betul tu...title anda tu boleh menyebabkan terpesong akidah...tolong ubah title tu...cepat2 mengucap syahadah...

Post a Comment

Jika saya ada buat kesalahan kepada anda samada secara langsung mahupun tidak langsung, kesalahan dalam fakta menerusi apa2 artikel, sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com supaya saya dapat betulkan segera apa2 kesalahan yang telah saya lakukan.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...