Sebarang berita yang ingin anda salurkan sila hubungi kami disini Segala hakmilik penulisan disini tidak boleh dicopypaste tanpa izin pemilik blog kecuali dinyatakan sumbernya.

Gosiper says

Ini ialah belog gosip yang luar biasa..

Saturday, May 5, 2012

Erma Fatima menangis selepas tonton video BERSIH 3.

Kenapa?

Dia menangis sebab dia sokong bersih 3 atau dia menangis sebab dia menentang bersih 3? Adakah dia menangis melihat rakyat di bantai polis ataupun dia menangis melihat ada rakyat yang melakukan provokasi dan keganasan keterlaluan ke atas polis2 tertentu?

Lihat kenyataan yang dipetik dari twitter kak erma fatima sendiri ;


Kalau sungguh kak erma fatima menyokong bersih 3, kita ucapkan selamat datang. Satu lagi insan seni yang memahami apa itu tuntutan bersih berbanding mengalihkan isu ke atas perkara2 yang tiada kaitan.

Jika kak erma berfikir sebaliknya, pun takpe. Inilah demokrasi di malaysia. Anda bebas sokong sesiapa dan begitu juga sebaliknya. Tiada paksaan. Walaupun ke atas insan seni sekalipun. Anda benar2 bebas sokong sesiapa pun. Bai. 

Sumber : JKKK.

Jom Gosip Sampai Kiamat

4 comments:

Amuraria said...

DIA NANGIS SEBAB TENGOK POLIS ZIONIS ZALIMI RAKYAT MALYSIA ! TU JA ...

Anonymous said...

dia menangis sebb tgk peserta demonstrasi sume macam org xde agama & tamadun.

Anonymous said...

Dia nangis umat Islam pakai tear gas Israel untuk serang umat Islam sendiri

Anonymous said...

Dalam ramai2 yang menyertai Bersih 3 tu bukan semuanya memperjuangkan perkara baik.Macam2 golongan ada dalam tu.Pejuang Pilihanraya Adil,Pembantah Lynas, Pejuang LGBT,penggemar Demonstrasi jalanan yg suka2 join,Polis menyamar...macam2 orang ada.Ada yang baik dan ada yang jahanam.Fikirkan...

Post a Comment

Jika saya ada buat kesalahan kepada anda samada secara langsung mahupun tidak langsung, kesalahan dalam fakta menerusi apa2 artikel, sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com supaya saya dapat betulkan segera apa2 kesalahan yang telah saya lakukan.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...