Gosiper says

Ini ialah belog gosip yang luar biasa..

Wednesday, November 21, 2012

Baru Kahwin 16 Hari dah Hamil? Tahniah Diana Danielle!

Ini bukan aku.

Itu tajuk sensasi dari says beb. Siyes. Rujuk sini.

Aku sejujurnya tak give a damm kalau dia baru kahwin sehari dan keesokkan nya harinya dia disahkan hamil. Bagi aku oke dia dah kahwin, so? 

Tapi tak seme orang berfikiran sama seperti aku. Seme neh bermula gara2 update yang dilakukan di twitter milik pasangan suami isteri mengenai berita kehamilan itu ;


Gambar alat pengesan kehamilan yang di upload oleh  Farid Kamil dan Diana Danielle dalam twitter masing2.

Dan selepas itu bermula la cakap2 negatif mengenai pasangan tersebut. Macam2 dorang sibukkan. Lepas tue wartawan kosmo siap kejar2 pula. Mangga playboy pe khabar kosmo? Hehe.
==>  Menerusi laporan Kosmo! pada Selasa, berita tersebut dikongsi oleh pasangan selebriti itu menerusi gambar alat ujian kehamilan Diana yang dimuat naik dalam laman sosial Twitter dan Instagram mereka.
"Hadiah ulang tahun kelahiran yang paling bermakna. Terima kasih kepada Allah S.W.T.," ucap Diana yang dipetik menerusi laman Twitter.
Bagaimanapun, usaha Kosmo! untuk mendapatkan kenyataan lanjut mengenai berita kehamilan itu gagal kerana Farid dan Diana tidak menjawab panggilan telefon.

Dah orang tue update kat twitter bahawa dorang happy sebab bakal dapat anak ko nak mengesahkan apa lagi? Takan la ko suspect twitter pasangan suami isteri tue kena hack pula. PADAN MUKA diabaikan oleh dorang kosmo. Tue yang selayaknya bagi mengajar wartawan2 cam korang. 

Then tadi yang buat aku rasa cam nak menulis tue ble terlihat poll kat bawah neh ;


 
Dari laman web says.com.

Aik, orang tue hamil nak pening2 kepala fikir ka? Sudah2 la tue weh. Janji dah sah suami isterinya. Bukan buang anak jauh sekali buat penguguran haram. Benda tak nampak dan tak terbukti. Toksah terlalu semak dalam memikirkan kehidupan peribadi orang lain. Tak rugi apa pun kalau abaikan enh kes mereka neh. Janji seme selamat. 

Kalau buang anak ka, berzina ka, gugurkan kandungan ka apa ka boleh la nak fikir bukan2 ke. Ini orang dah kahwin mengandung pun ko nak curiga buat apa? Cepat ke lambat ke apa ke biarkan disitu. Jangan di ungkit apa yang sebelumnya apa yang penting ialah selepas. 

Harap2 lepas neh wartawan kosmo boleh berhenti mengejar pasangan ini. Aku cadangkan better kosmo buat citer pasal majalah lucah mangga tue lagi bagus. 

Ingat dosa yang dah dihentikan dan mengantikan ia dengan perkara yang bukan dosa lagi jika dibandingkan dengan dosa yang masih berterusan ... dosa yang masih berterusan itu lebih penting dititikberatkan dan perlu dicurigai.. 

So kosmo ko jangan menyemak dalam urusan rumahtangga orang dan rekod, aku tak kata mana2 pasangan melakukan dosa ke apa ke oke, ia just perbandingan simple untuk wartawan kosmo yang kematian isu jek tue. Oke bai.
Jom Gosip Sampai Kiamat

5 comments:

Anonymous said...

tembakan MANTAPZZ dari Farid Kamil... Tahniah!

cipapxdebulu said...

cipap subur la tuuu...o yeahhh

Kufazuke said...

alaa... haters tu komen cmtu sebab jeles xdpt pantat Diana Danielle... dah lama dok ngidam jilat dan jolok pantat tembam tu... haha!

Anonymous said...

adoyaiii...jgnlah bsikap dirty-minded korang ni~

Anonymous said...

admin ape la pikir pelik cmtue?buat ayat..buat org pikir mcm tue..just buat statement tahniah dah la..x yah la lebey2

Post a Comment

Jika saya ada buat kesalahan kepada anda samada secara langsung mahupun tidak langsung, kesalahan dalam fakta menerusi apa2 artikel, sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com supaya saya dapat betulkan segera apa2 kesalahan yang telah saya lakukan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...