Artis sokong Pembangkang sebab keliru - Zed Zaidi.

Keliru?

Yeke?

Baca bawah neh sat ;


Tiada masalah kot untuk mana2 parti pembangkang menjemput mana2 artis yang dah berhijrah untuk menyampaikan pengalaman berhijrah. Jika BN mahu, BN juga boleh melakukan perkara yang sama.

Adakah hanya PEMBANGKANG je yang dibenarkan melakukan ceramah berbentuk keagamaan? Jawapannya TIDAK.

Semua boleh.

PAS boleh. UMNO juga boleh.

Kenapa tidak UMNO berbuat begini, jika ada mana2 artis yang dah berhijrah, cepat2 jemput dorang, cepat2 anjurkan ceramah / forum berbentuk keagamaan agar artis2 tersebut boleh share cerita ataupun pengalaman berhijrah mereka. Bagaimana? Adakah ini sukar dilakukan?

Kalau tak mo buat, maka jangan salahkan PAS yang lebih menyerlah dalam menghargai artis2 yang menutup aurat.

Lagipun tak elokla Zed Zaidi menganggap mereka2 yang sokong PR adalah keliru. Kenapa pula mesti dianggap keliru? Apa yang kelirunya? Menyokong pembangkang bukan merupakan perbuatan jenayah di malaysia. Salah ke? Haram ke? Buat dosa ke? Atau melanggar apa2 undang2 di Malaysia?

SEMUA ORANG / ARTIS YANG SOKONG SESIAPA ADALAH ATAS KEHENDAK MEREKA SENDIRI. TIADA SESIAPA BERHAK KATA SESIAPA TERKELIRU bila sesiapa sokong mana2 parti pun. Alahai Zed Zaidi. 

Artis2 tue pun dah besar panjang. Ada akal dan reti berfikir. Kalau mereka tak sokong PAS buat apa jejakkan diri ke forum2 dan ceramah2 anjuran PAS untuk share pengalaman? Buat apa terima bayaran?

Jadi kalau berlaku apa2, dikaitkan dengan mana2 parti disebabkan tindakan sendiri, jangan salahkan PAS. Salahkan diri sendiri. Time terima bayaran taknak bising. Dah habis cerita forum apa seme baru sibuk nak melalak. Apa pun tak boleh.

Sumber gambar : sini
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Aku amat setuju dan juga aku amat tak setuju .
    SETUJU - Dgn pandangan dan hujan dr tuan blogger . PALING AKU TAK SETUJU - Dgn zed zaidi yg berckp seolah2 dia telah dibyr oleh puak zionis umngok utk mengelirukan rakyat bahawa pakatan rakyat menggunakan dan membayar artis utk dtg ke ceramah pakatan . Dgr sini zed zaidi , aku rasa kau yg keliru pd diri kau sendiri jgn ckp guna kepala lutut tp gunakan akal ilmu dan fakta serta sampaikan dgn berhemah . Cuba ko buat solat istikarah setiap malam dan mintak pd ALLAH ditunjukkan pd jalan yg benar .

    ReplyDelete

Jika saya ada buat kesalahan kepada anda samada secara langsung mahupun tidak langsung, kesalahan dalam fakta menerusi apa2 artikel, sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com supaya saya dapat betulkan segera apa2 kesalahan yang telah saya lakukan.